Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση


Η έκρηξη που σημειώθηκε σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, αναστάτωσε τους κατοίκους, οι οποίοι άμεσα κάλεσαν τόσο την Πυροσβεστική όσο και την Αστυνομία

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9) στη Θεσσαλονίκη, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ ο οποίος βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Από τον δυνατό θόρυβο, όπως τονίζουν οι κάτοικοι, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και άλλοι βγήκαν στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους βλέποντας καπνό να βγαίνει από τον ισόγειο χώρο της πολυκατοικίας, κάτω από τον οποίο βρίσκεται ο υποσταθμός.

Για το συμβάν κλήθηκε τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία, χωρίς να χρειαστεί τελικά να ενεργήσει όσο και η αστυνομία.

Όπως τόνισαν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο GRTimes.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό με τους ίδιους να κάνουν λόγω για μια επικίνδυνη κατάσταση ζητώντας από τους αρμόδιους να δώσουν λύση. «Ακούσαμε την έκρηξη και πεταχτήκαμε έξω από τα σπίτια και στα μπαλκόνια μας. Πάλι καλά δεν περνούσε κανένας άνθρωπος ή δεν έπαιζε κανένα παιδάκι στο σημείο», περιγράφει κάτοικος της περιοχής, εξηγώντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό.

Από το συμβάν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ηλεκτροδότησης σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής αλλά και σε φωτεινούς σηματοδότες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ