Στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ντέβιντ Σασόλι – Νοσηλεύεται με πνευμονία


Με πνευμονία νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι

Στον Πρόεδρο Σασόλι, ο οποίος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ανεβάζοντας και πυρετό την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ έγιναν αμέσως τόσο τεστ αντιγόνου όσο και τεστ PCR στα οποία βρέθηκε αρνητικός στην Covid 19, ενώ του συστήθηκε να παραμείνει στο σπίτι για ανάπαυση.

Στην συνέχεια όμως κρίθηκε από τους επιβλέποντες ιατρούς του ότι έπρεπε να νοσηλευτείΠριν από λίγο σε μια λιτή δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Προέδρου αναφέρεται ότι: «Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στο Στρασβούργο την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με πνευμονία και αμέσως νοσηλεύτηκε. Είναι σε καλή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου εξαιτίας της ασθένειας του, δεν μπόρεσε να προεδρεύσει την περασμένη εβδομάδα της κορυφαίας διαδικασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λαίεν για την κατάσταση στην Ευρώπη. Την θέση του είχε λάβει τότε η αντιπρόεδρος Ρομπέρτα Μετσόλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ