ΗΠΑ: Αίρονται από Νοέμβριο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για τους πλήρως εμβολιασμένους

Η αμερικανική κυβέρνηση προχωρά στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους από Νοέμβριο.

H κυβέρνηση Μπάιντεν προχωρά στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους από τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα, όσοι εισέρχονται στις ΗΠΑ δεν θα υπόκεινται σε καθεστώς ειδικών μέτρων, ενώ με αυτήν την κίνηση επιχειρείται οι οικογένειες να μην χωρίζονται για μεγάλο διάστημα και οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται χωρίς εμπόδια σε επιχειρήσεις με έδρα την Αμερική.

Οι ξένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν λάβει και τις δύο δόσεις τους εμβολίου προτού ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, όπως διεμήνυσε ο υπεύθυνος χειρισμού για την πανδημία, Τζέφρι Ζιντς.

«Οι μετακινήσεις είναι καίριας σημασίας θέμα για να συνδέονται οικογένειες και φίλοι, για να λεικτουργούν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, για να προάγονται ιδέες και πολιτισμός», προσέθεσε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ακόμη, «Γι’αυτό τον λόγο, με οδηγό την επιστήμη και τη δημόσια υγεία, έχουμε αναπτύξει ένα νέο σύστημα που θα συμβάλλει στην επίτευξη των ταξιδιών με ασφάλεια», τόνισε ακόμη ο Ζιντς.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα, εδώ και πάνω από έναν χρόνο, σε ταξιδιώτες από ορισμένες χώρες της Ευρώπης, από Ιράν και Κίνα. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα χρειαστεί, ακόμη, να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό τρεις ημέρες προτού φτάσουν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here