Έτσι θα μαγειρέψεις τον τέλειο μουσακά και θα προσφέρεις αγάπη


Ποιος είναι ο πιο νόστιμος μουσακάς; Εκείνος που έχει και τη δική σου πινελιά; Εκείνος που έχει τα tips από «έμπειρα χέρια»; Ή μήπως εκείνος που φτιάχνεται με αγάπη, για τον πιο καλό σκοπό;

Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος, απαντά «ναι» σε όλα τα παραπάνω! Και μας προσκαλεί στην 11η χρονιά εθελοντισμού ΑΒ, για όλα όσα έχουν αξία, για εμάς και τους γύρω μας.

Πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε; Με μια απλή κίνηση. Με ένα SMS στο 19803*, από τις 13 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, γράφοντας τη λέξη ΑΒ. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε την Τράπεζα Τροφίμων, το Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων. Και η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 1 επιπλέον γεύμα, για κάθε SMS. Γιατί η ΑΒ γνωρίζει πολύ καλά πως το φαγητό δεν είναι απλώς πρώτες ύλες. Για πολλούς σημαίνει πολλά περισσότερα. Είναι μια βασική ανάγκη, που κάποιοι δυσκολεύονται να καλύψουν. Έτσι, όλοι μαζί μπορούμε και φέτος να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές εκείνων που μας χρειάζονται πραγματικά. Γιατί το φαγητό μάς συνδέει. Ειδικά όταν … το μοιραζόμαστε για καλό σκοπό!

Η συλλογική μας προσπάθεια κορυφώνεται με ένα Facebook live, όπου όλοι μαζί -εργαζόμενοι, πελάτες, φίλοι και συνεργάτες της ΑΒ- παρέα με την food blogger, Madame Ginger, και τον chef, Γιώργο Τσούλη, μαγειρεύουμε ζωντανά έναν λαχταριστό μουσακά και στέλνουμε ακόμη περισσότερα SMS με τη λέξη ΑΒ στο 19803* για την Τράπεζα Τροφίμων. Στο Facebook live συμμετέχουν επίσης καλεσμένοι – έκπληξη που φορούν τις «ποδιές» τους και βάζουν τη δική τους πινελιά σε αυτήν την ξεχωριστή συνταγή. Εσύ, λοιπόν, θα είσαι εκεί για να μαγειρέψεις με την ΑΒ και να στείλεις SMS για την Τράπεζα Τροφίμων;

Αν και η δική σου απάντηση είναι «Ναι», τότε δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 13.00, στη σελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Facebook. Και γινόμαστε εθελοντές αυτής της μεγάλης παρέας που κάνει τη διαφορά και … στον εθελοντισμό!

* Κόστος ανά SMS: 2,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας βάσει λογαριασμού.

Τράπεζα Τροφίμων | Λεωφόρος Κρυονερίου 124, 14568 Κρυονέρι

Γραμμή βοήθειας – παραπόνων: 210 6220025


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ