Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τα «περίεργα» μηνύματα στη μητέρα της πριν από την εξαφάνισή της


Στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Γκάμπι Πετίτο πριν από την εξαφάνισή της αλλά και στα ευρήματα από τις έρευνες στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της που θεωρείται ύποπτος, έχουν εστιάσει οι έρευνες των Αρχών

Η Γκάμπι Πετίτο, η 22χρονη που πιστεύεται ότι είναι νεκρή, έστειλε ένα ασυνήθιστο γραπτό μήνυμα στη μητέρα της μόλις λίγες ημέρες πριν αναφερθεί ως αγνοούμενη.

Όπως μεταδίδει το foxnews, η 22χρονη έστειλε στη μητέρα της, Νικόλ Σμιντ ένα γραπτό μήνυμα στις 27 Αυγούστου, στο οποίο έγραφε: «Μπορείς να βοηθήσεις τον Σταν, επιμένει να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα και να έχω αναπάντητες κλήσεις», αναφέρει το πόρισμα του εντάλματος που κατατέθηκε στις τοπικές δικαστικές αρχές την Παρασκευή και δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ο Σταν είναι ο παππούς της. Ωστόσο, η μητέρα της, χαρακτήρισε το κείμενο «περίεργο» επειδή η Πετίτο δεν τον είχε αποκαλέσει ποτέ έτσι και «ανησυχούσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της», αναφέρει το ένταλμα.

Gabby-Petito1.jpg
Τα «περίεργα» μηνύματα στη μητέρα της πριν από την εξαφάνισή τηςAP

Το μήνυμα ήταν ένας από τους δώδεκα λόγους για τους οποίους οι τοπικές Aρχές εξέδωσαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του Μπράιαν Λόντρι, αρραβωνιαστικού της Πετίτο και των γονιών του στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα.

Ένα πρόσθετο μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνο της Πετίτο που στάλθηκε στην μητέρα της στις 30 Αυγούστου έλεγε μόνο: «Δεν υπάρχει σήμα στο Yosemite», ωστόσο η μητέρα της δεν πιστεύει ότι το έστειλε η ίδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ