Πέθανε ηθοποιός του Sex and the City σε ηλικία 57 ετών


Θλίψη για τους συντελεστές της σειράς Sex and the City από τον θάνατο του 57χρονου ηθοποιού

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο ηθοποιός που ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς Sex and the City.

Πρόκειται για τον Γουίλι Γκάρσον ο οποίος στη σειρά υποδυόταν τον χαρακτήρα του Στάνφορντ Μπλατς. «Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν και στη ζωή αλλά και στην οθόνη ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα φωτεινό αστέρι στο σύμπαν» δήλωσε στη New York Post εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής HBO Max.

«Ο Γουίλι Γκάρσον είχε δημιουργήσει έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της ΗΒΟ και ήταν μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν 25 χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του» πρόσθεσε ο ίδιος.

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του γιου του, Νέιθαν, τον οποίο υιοθέτησε το 2009, ο οποίος έγραψε για τον θετό του πατέρα ότι «μπορεί τώρα να ξεκουραστεί εν ειρήνη».

«Σε αγαπώ πολύ μπαμπά. Ξεκουράσου εν ειρήνη και είμαι χαρούμενος που μπόρεσες να μοιραστείς μαζί μου όλες τις περιπέτειές σου και καταφέραμε τόσα πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Θα σε αγαπώ για πάντα αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να ξεκινήσεις μια δική σου περιπέτεια. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Σε αγαπώ όσο δεν μπορείς να φανταστείς» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γιός του 57χρονου ηθοποιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ