Καστορέλαιο Φύση: Ευεργετικές ιδιότητες που συναρπάζουν

Καστορέλαιο Φύση: Όπως έχουμε αρκετές φορές αναφέρει, υπάρχουν πολλά παράγωγα της φύσης τα οποία μερικές φορές είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις στο δέρμα σου. Άλλωστε η βιομηχανία της ομορφιάς επενδύει πια ολοένα και περισσότερο στα οργανικά και φυσικά καλλυντικά. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα τελευταία έχει γίνει τo καστορέλαιο και όχι άδικα. Έχει αποδειχθεί πως μειώνει τις φλεγμονές, βοηθά στην κυκλοφορία και προάγει την γρήγορη επούλωση. Το θαυματουργό αυτό έλαιο έχει επίσης πολλά οφέλη για τα μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου.

Συχνά χρησιμοποιείται ως μέρος μιας φυσικής αποτοξίνωσης του ήπατος, αφού βοηθά την διαδικασία της πέψης ενώ απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα από το συκώτι. Εάν πάσχεις από αρθρίτιδα, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος ή δυσκοιλιότητα, βάλε το καστορέλαιο στη ζωή σου και θα δεις μεγάλη διαφορά.

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα υψηλής ποιότητας καστορέλαιο και ένα κομμάτι ύφασμα. Εμπότισε το ύφασμα με μια μεγάλη ποσότητα του ελαίου και αργότερα κάνε τοπική εφαρμογή στα προβληματικά σημεία. Το άγχος είναι γνωστό πως μπορεί να επηρεάσει σχεδόν κάθε λειτουργία στο σώμα. Χρησιμοποίησε τοπικά το καστορέλαιο για τη μείωση φλεγμονών, πεπτικών προβλημάτων ή του κοιλιακού άλγους .

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ