Πίτμπουλ δάγκωσε 6χρονο στην κοιλιά – Κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο ο δειλός ιδιοκτήτης


Απίστευτα πράγματα: To πιτμπουλ «κλείδωσε» τα σαγόνια του στην κοιλιά του 6χρονου που γλίτωσε από θαύμα – Μετά την επίθεση ο άνανδρος και δειλός ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο – Το περιστατικό έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ντροπιαστική απόφαση της δικαιοσύνης που άφησε ελεύθερους τους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν ένα παιδί 5 ετών στην Κοζάνη

Από τύχη είναι ζωντανό ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, όταν το βράδυ της Τρίτης στη Μυτιλήνη δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ που το δάγκωσε στην κοιλιά, ενώ το παιδί έκανε βόλτα με τη μητέρα του και τον 8χρονο αδερφό του.

Το περιστατικό συνέβη έξω από κατάστημα τράπεζας με το αμέριμνο παιδί να δέχεται την επίθεση από το πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος φέρεται να το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του ενώ ο ίδιος έκανε ανάληψη χρημάτων.

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάπτυστη απόφαση όπου το δικαστήριο με μια ποινή – χάδι ουσιαστικά «αθώωσε» τους δύο κατηγορούμενους για τον θάνατο του 5χρονου Στάθη από επίθεση ροτβάιλερ στην Κοζάνη. Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και βεβαίως δεν είναι η μοναδική. Μιλάμε για εκατοντάδες επιθέσεις σκυλιών σε παιδιά και ενήλικες οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη.

Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ το πήρε και έφυγε

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το stonisi.gr που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ το πήρε και εξαφανίστηκαν προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώ πληροφορίες αναφέρουν, η αντιμετώπιση του περιστατικού από την αστυνομία ήταν από χαλαρή έως αδιάφορη.

Μιλάμε προφανώς για άνανδρο και δειλό υποκείμενο ο οποίος πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί με τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου ενώ φέρεται να διαπίστωσε μια χωρίς προηγούμενο δυσθυμία από μέρους του αξιωματικού υπηρεσίας να ασχοληθεί με το θέμα όπως καταγγέλλεται ότι είχε αντιμετωπίσει και τηλεφωνικά οταν φέρεται να εισέπραξε απάντηση της μορφής «και τι θέλετε να κάνω τώρα».

Στην υπόδειξη, δε, από τη μητέρα του παιδιού που δέχθηκε την επίθεση από το πίτμπουλ και η οποία εργάζεται σε κρίσιμη θέση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπορεί να εντοπισθεί από τις κάμερες της τράπεζας αφού εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων έλαβε την απάντηση «αν αυτός που θα πάει να δει το καταγεγραμμένο υλικό τύχει να τον ξέρει κάτι θα γίνει…».

Πηγή: Με πληροφορίες από το stonisi.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ