Στρώμα ύπνος: Κοιμηθείτε καλά και διατηρήστε νεανική την επιδερμίδα σας

Οι ειδικοί του ύπνου μέσα από πολύ απλές αλλά και πολύ σωστές συμβουλές σου λένε με ποια κριτήρια να επιλέξεις το τέλειο στρώμα για ένα καλό ύπνο και μια τέλεια επιδερμίδα. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το βασικότερο στοιχείο διατήρησης της επιδερμίδας αλλά και να είμαστε ψυχικά καλά είναι ο ύπνος , γι αυτό τον λόγο αν θεωρείτε ότι το στρώμα που κοιμάστε δεν σας βολεύει και πολύ αποφασίστε να το αντικαταστήσετε.

Επειδή οι επιλογές είναι αναρίθμητες και πολλές φορές αυτό προκαλεί μεγάλο άγχος, οι ειδικοί είναι εδώ και σε συμβουλεύουν για το τι επιλογή να κάνεις ώστε να καταλάβεις αν χρειάζεστε καινούργιο στρώμα ,με ποιον τρόπο να βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και τέλος  ποιο να επιλέξεις με βάση το υλικό κατασκευής του.
Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι απαντήσεις των ειδικών για να ξέρεις ακριβώς τι θα επιλέξεις και με ποια κριτήρια, ώστε να έχεις ένα ύπνο που θα ξεκουράζει εσένα και το δέρμα σου.
Για αρχή σκεφτείτε αν θέλετε καινούργιο στρώμα:
  • Ένα πολύ καλό κριτήριο για να απαντήσετε σε αυτό είναι να σκεφτείτε την ηλικιακή ηλικία του κρεβατιού σας. Πιο συγκεκριμένα αν το έχετε πολλά χρόνια το ίδιο ισχύει και για το στρώμα ,όποτε σίγουρα χρειάζεται αλλαγή.

Τόση είναι η διάρκεια ζωής κάθε στρώματος

  • Επίσης για να ξέρεις ακριβώς οι ειδική μας ενημερώνουν ότι η διάρκεια ζωής κάθε στρώματος είναι 7-10 έτη το περισσότερο. Και ότι η φθορά του στρώματος θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Η μείωση επηρεάζει και την δομή στήριξης του κρεβατιού και προκαλεί  μια γενική δυσφορία.
Αλλάξτε στρώμα αν βλέπετε ότι επηρεάζει την υγεία σας
  • Ακόμα αν κάθε πρωί που ξυπνάτε, βλέπετε ότι έχετε πόνους στο σώμα σας και ακόμα αν αισθάνεστε ότι υπάρχουν στο στρώμα εξογκώματα ,η νιώθετε ότι βυθίζεστε προς τα κάτω, τότε σίγουρα πρέπει και άμεσα να αλλάξετε στρώμα.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σωστό στρώμα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here