Κομάντα και δράκοι: Η επιτυχημένη πρεμιέρα στο Mega, αποθέωση για τη νέα σειρά


Αν σας αρέσει η επιστημονική φαντασία και ο κόσμος των παραμυθιών, τότε θα λατρέψετε τη νέα σειρά του Mega, Κομάντα και δράκοι. Η πρεμιέρα χτες βράδυ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Twitter αποθέωσε την παραγωγή από τον σκηνοθέτη της επικής σειράς «Το Νησί». Σενάριο και σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη λοιπόν. Η νέα σειρά μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά και σε μία άλλη διάσταση. Υπερφυσικές δυνάμεις, αστρική προβολή και ταξίδια στον χρόνο, μαγεία και ρομαντισμός, χιούμορ και δράση.

Η υπόθεση προδιαθέτει ευχάριστα: Ο Γιώργος είναι ένα αγόρι 11 ετών με ιδιαίτερα χαρίσματα. Μετακομίζει με τον πατέρα και τα αδέλφια του σε ένα χωριό της Κρήτης έπειτα από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της μητέρας του. Προσπαθούν να αλλάξουν ζωή και η περιπέτεια ξεκινά. Όμως τα όνειρα του Γιώργου τον τρομάζουν και βγαίνουν αληθινά δυστυχώς από το πρώτο βράδυ. Τα «Κομάντα» θα τον βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Είναι μια παρέα παιδιών από το χωριό, που ξεκινούν την αποστολή της απελευθέρωσης ενός χαρισματικού παιδιού. Θα απελευθερώσουν τον Ντόντο από τους Δράκους και με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρώσουν μια τεράστια βεντέτα που πέφτει σαν μαύρο σύννεφο επάνω από το χωριό. Ποια σκοτεινή δύναμη που ξυπνά μια φορά κάθε 100 χρόνια πρέπει να κατανικήσουν τα θαρραλέα Κομάντα; Θα τα καταφέρουν;

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης, Νικόλας Χανακούλας κτλ.

Οι μικροί της σειράς κλέβουν την παράσταση, με ιδιαίτερη μνεία στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ