HΠΑ: Νοσοκόμα έχασε τη δουλειά της και θριαμβεύει στο OnlyFans, κερδίζοντας 250.000 δολάρια το μήνα


Η 37χρονη Allie Rae έχασε τη θέση της ως νοσοκόμα σε ιατρικό κέντρο της Βοστόνης, όταν οι ανώτεροί της έμαθαν για τη…δεύτερη δουλειά της. Σήμερα η έμπειρη όπως αποδείχθηκε επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών κερδίζει 250.000 δολάρια το μήνα.

Η Allie Rae βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού από την πρώτη μέρα που η πανδημία έκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ. Όπως λέει σήμερα το στρες της πανδημίας την ενέπνευσε να ανακαλύψει το αγαπημένο της χόμπι που πλέον έχει γίνει εξαιρετικά επικερδές.

Η σελίδα της στο OnlyFans έχει πλέον 69 χιλιάδες συνδρομητές που διαρκώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα η εντυπωσιακή ομολογουμένως πρώην νοσηλεύτρια να κερδίζει άνετα 250.000 δολάρια το μήνα.

Η 37χρονη στο απόγειο της πανδημίας έκανε ακόμη και 14ωρες βάρδιες, ενώ εκπαίδευε νεότερες από αυτήν νοσοκόμες Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ακούραστη Allie καταπιανόταν, στον ελεύθερο χρόνο με μια άλλη, αρκετά προσοδοφόρα ασχολία: Φρόντιζε να ανανεώνει τα προφίλ της στο Instagram και το OnlyFans, όπου μετρά χιλιάδες ακολούθους.

Όπως λέει η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε φωτογραφίες της με μπικίνι στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram, γεγονός που οδήγησε σε δεκάδες μηνύματα…θαυμαστών. Κάπως έτσι, η Allie σκέφτηκε να δημιουργήσει λογαριασμό και στο OnlyFans.

«Αρχικά ανέβασα και εκεί μια με δυο φωτογραφίες», θυμάται σήμερα η Allie. «Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, οι ακόλουθοί μου αυξήθηκαν ραγδαία, χωρίς εγώ να κάνω κάτι φοβερό. Μέσα σε έναν μήνα είχα μαζέψει από τις συνδρομές 8.000 δολάρια. Ήταν τρελό». Ως νοσοκόμα, η Allie ποτέ της δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τόσα πολλά χρήματα.

Για να αποφύγει τις συνέπειες στην δουλειά της χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο στο OnlyFans και δεν είχε μιλήσει σε κανέναν συνάδελφό της για αυτήν της την ασχολία. Μέχρι τη στιγμή που στο τέλος του 2020 την ανακάλυψαν συνάδελφοί της από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ξαφνικά ημίγυμνες φωτογραφίες της κατέληξαν στο γραφείο του διευθυντή του νοσοκομείου, ο οποίος της έθεσε το επίμαχο δίλημμα: Ή να σταματήσει τη δουλειά στο OnlyFans, ή να απολυθεί από το νοσοκομείο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το έκαναν αυτό», λέει τώρα η Allie, η οποία τελικά επέλεξε το OnlyFans. «Αυτοί που με κάρφωσαν ήταν άνθρωποι, με τους οποίους είχα περάσει μαζί ολόκληρα μερόνυχτα».

«Ήμουν αξιοσέβαστη νοσοκόμα στη μονάδα μου, στην πραγματικότητα εκπαίδευα όλες τις νέες νοσηλεύτριες», λέει προσθέτοντας ότι από τότε που βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της, «αμέτρητοι νοσηλευτές» και άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της ζητούν βοήθεια για να ξεκινήσουν τις δικές τους σελίδες.

Η δημιουργία περιεχομένου στο OnlyFans καταλήγει χρειάζεται πολλή προσπάθεια και δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία όσο φαίνεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ