Asia Pacific MedTech Forum 2021: 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στην Σιγκαπούρη


Το έβδομο ετήσιο ιατρικό τεχνολογικό φόρουμ από την Ένωση Ιατρικών Τεχνολογιών Ασίας -Ειρηνικού (APACMed) πρόκειται να ξεκινήσει σε υβριδική μορφή στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στη Σιγκαπούρη. Το φόρουμ αναμένει 1.500 εικονικούς και φυσικούς εκπροσώπους από όλο το οικοσύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται πολιτικοί και επαγγελματίες υγείας, ακαδημαϊκές ομάδες, ομάδες νοσοκομείων, εταιρείες MedTech και τεχνολογικές εταιρείες. Το Asia Pacific MedTech Forum 2021 θα περιλαμβάνει μια σειρά ομιλητών από μελλοντολόγους, ηγέτες επιχειρήσεων και ηγέτες σκέψης και μια εικονική βιτρίνα που παρουσιάζει αιχμές ιατρικές καινοτομίες στο νοσοκομείο και στο σπίτι.

Με γνώμονα τη μεταβολή των δημογραφικών στοιχείων, τις αυξανόμενες προσδοκίες των καταναλωτών και τις τεχνολογικές καινοτομίες, το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στην Ασία -Ειρηνικό είναι έτοιμο για σημαντικό μετασχηματισμό. Η διήμερη εκδήλωση θα διερευνήσει πέντε έξυπνα στοιχήματα, που προσφέρουν τη δυνατότητα αναμόρφωσης του οικοσυστήματος υγειονομικής περίθαλψης για το μέλλον:

  • Δύναμη στον ασθενή
  • Νέα μοντέλα φροντίδας
  • Δημιουργία ικανοτήτων
  • Πορεία αποζημίωσης
  • Καινοτόμες Συνεργασίες

Το MedTech Forum 2021 παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούμε, να συμμετάσχουμε και να μάθουμε από οραματιστές και παγκόσμιους ηγέτες επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν να διαφωτιστεί η βάση μας για ρεαλιστικά σενάρια και να μοιραστούν την πορεία προς τα εμπρός για ένα πιο υγιές μέλλον. Στο πλαίσιο μιας άκρως διαδραστικής και συναρπαστικής εικονικής έκθεσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα ένα περιβάλλον 3D, 360 μοιρών. Θα μάθουν για καινοτόμες λύσεις MedTech σε χειρουργείο και υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρόσωπα, θα δείξει πώς οι ασθενείς λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα είτε είναι στο νοσοκομείο είτε στο σπίτι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ