25 Απριλίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Και να μην πληρωνόμουν πάλι θέατρο θα έκανα [vid]


Ο 44χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν σήμερα (24/9) καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί, Κομάντα και Δράκοι, καθώς και την μεγάλη του αγάπη που είναι η σκηνοθεσία.

«Είναι απίστευτο να παίζεις με παιδιά»

«Η σειρά έχει πρωτότυπο σενάριο. Είναι με παιδάκια, είναι μεταφυσική περιπέτεια… θα την έλεγα εγώ. Το 95% του καστ που έχει κάνει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δεν είναι ηθοποιοί. Αυτή είναι η μαγεία και η ευφυΐα του. Συνεργάζεται άψογα με τα παιδιά και τους ερασιτέχνες, ο οποίοι είναι πιο αληθινοί από πολλούς άλλους ηθοποιούς», είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Αγαπάω και εγώ τα παιδιά. Είναι απίστευτο να παίζεις μαζί τους γιατί είναι απρόβλεπτα. Σου βγάζουν έναν αυθορμητισμό και θέλεις να γίνεσαι καλύτερος».

Όσο για τον γιο του τον Γιωργάκη και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν δήλωσε: «Έχω ένα παιδί που είναι 9 ετών και η αντιστοιχία μου είναι εύκολη».

Η φωτογραφία με τον γιο του:

Για τον ρόλο του αστυνομικού που υποδύεται ανέφερε: «Ο Βασίλης Γιαννούλης είναι πολύ καλός ήρωας. Την αγαπούσε τη γυναίκα του. Τώρα έχει «φύγει» και έχει ενοχές γιατί όσο ήταν μαζί τους δεν είχε χρόνο για την οικογένεια. Έκανες πολλές δουλειές για να τα βγάζει πέρα και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να πάει στην Κρήτη και να είναι μαζί με τα παιδιά του».

«Σωστά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά από το πρώτο επεισόδιο. Το παιδί μου κάνει αστρικά ταξίδια. Αλλά δεν εγώ δεν το καταλαβαίνω. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι κάνει κακα όνειρά επειδή έχει χάσει την μαμά του. Θα δούμε πως σιγά σιγά θα μπει σε αυτό το ‘παιχνίδι», προσέθεσε ο ηθοποιός.

«Η σειρά έχει δρόμο ακόμα. Κάθε επεισόδιο θα έχει και μία έκπληξη. Για εμένα είναι η καλύτερη σειρά που έχει γυριστεί στην ελληνική τηλεόραση», επεσήμανε.

Η ενασχόληση του με το θέατρο και η σκηνοθεσία που λατρεύει

Αναφορικά με την απόφαση να ανέβει στο θεατρικό σανίδι ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε τα εξής: «Είδα μια παράσταση, «Τα κόκκινα φανάρια», στο Λουτράκι, σε έναν πολιτιστικό σύλλογο. Δεν είχα όνειρο να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική.

Ύστερα από μία ερασιτεχνική παράσταση πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα και να ασχοληθώ πιο εντατικά με αυτό. Μικρός όμως έφτιαχνα διάφορες παραστάσεις στη γειτονιά μου. Είχα κάτι καλλιτεχνικό μέσα μου».

Για τη σκηνοθεσία ανέφερε ότι είχε μεγαλύτερη επίδραση απ΄ότι είχε η υποκριτική τα προηγούμενα χρόνια.

«Ότι βράβευση έχει υπάρξει μέχρι τώρα ήταν για τη σκηνοθεσία. Με ενδιαφέρει που έρχεται ο κόσμος και βλέπει τις παραστάσεις«, ανέφερε ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως σκοπός του μέσα από το θέατρο είναι να μην υπάρχει κανένας  άνθρωπος στο περιθώριο.

Παράλληλα, είπε πως «όταν με κοιτάζει ο κόσμος στις παραστάσεις έχω τρακ και αισθάνομαι άβολα. Δεν πάω σε πρεμιέρες γιατί είμαι αγοραφοβικός. Είμαι όμως εξωστρεφής. Με πλησιάζει κάποιος αλλά δεν θα ανοιχτώ εύκολα σε άνθρωπο» και πρόσθεσε ότι «από ανάγκη κάνω θέατρο. Και να μην πληρωνόμουν πάλι θέατρο θα έκανα».

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ