Φρίκη στη Ινδία: 15χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 33 άνδρες


Ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό της 15χρονης βρίσκονται και δύο ανήλικοι

Σοκ προκαλεί στην Ινδία η νέα περίπτωση ομαδικού βιασμού ανήλικης αυτή τη φορά από συνολικά 33 άνδρες. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα είναι μια 15χρονη η οποία έπεσε θύμα της αρρωστημένης όρεξης των συνολικά 33 δραστών όχι μια αλλά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 μηνών.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο οι επιθέσεις έγιναν στο κρατίδιο Μαχαράστρα της Ινδίας με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στη σύλληψη 24 ατόμων ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο ανήλικοι.
Όσο για την 15χρονη που έπεσε θύμα των αλλεπάλληλων ομαδικών επιθέσεων και βιασμού νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της είναι σταθερή.

Οι Times of India μετέδωσαν ότι ένα οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι συλληφθέντες με δεκάδες αστυνομικούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν την οργή των συγκεντρωμένων που απαιτούσαν δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων κατηγορούνται για ομαδικούς βιασμούς σε βάρος ανήλικου που, βάσει της ίδιας πηγής, σημειώθηκαν το διάστημα ανάμεσα στις 29 Ιανουαρίου και 22 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

«Όλα ξεκίνησαν όταν πρώτος τη βίασε ο εραστής της τον Ιανουάριο καταγράφοντας, μάλιστα, και σε βίντεο το περιστατικό. Χρησιμοποιώντας το άρχισε να την εκβιάζει για να συνευρίσκεται χωρίς τη θέλησή της με άλλους άνδρες. Ακολούθησαν φίλοι και γνωστοί του εραστή της 15χρονης οι οποίοι την βίασαν ομαδικά τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές σε διάφορα σημεία» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας η οποία έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα έρευνας για τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Αν και το νομικό πλαίσιο για τέτοιες υποθέσεις έχει αυστηροποιηθεί από το 2012 και την περίπτωση του ομαδικού βιασμού μιας κοπέλας στο Νέο Δελχί, οι αριθμοί των περιστατικών βιασμού στην Ινδία παραμένουν υψηλοί καθώς μόνο το 2020 καταγράφηκαν περισσότεροι από 28.000 με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις να υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς αρκετές περιπτώσεις δεν καταγράφονται λόγω του κοινωνικού στίγματος και της έλλειψης εμπιστοσύνης στις ινδικές αρχές ασφαλείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ