Delta Airlines: Θέλει τις αεροπορικές εταιρείες να μοιραστούν λίστες απαγορευμένων επιβατών.


 Delta Airlines: Η Delta Airlines ζητά από άλλους αερομεταφορείς να μοιραστούν τους καταλόγους των επιβατών που τους απαγορεύεται για απείθαρχη συμπεριφορά, όπως η άρνηση να φορούν μάσκες προσώπου στο αεροπλάνο, ανέφερε το CBS News. Το CBS News ανέφερε ότι εξέτασε ένα υπόμνημα της Delta που στάλθηκε στις αεροσυνοδούς, το οποίο έλεγε: «Ζητήσαμε επίσης από άλλες αεροπορικές εταιρείες να μοιραστούν τη λίστα τους «χωρίς πτήσεις» για να προστατεύσουν περαιτέρω τους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών σε ολόκληρο τον κλάδο – κάτι που γνωρίζουμε ότι είναι στο μυαλό σας για εσάς ως μια λίστα απαγορευμένων πελατών που δεν λειτουργεί καλά αν ο πελάτης αυτός μπορεί να πετάξει με άλλη αεροπορική εταιρεία.”

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διατηρεί ήδη μια απαγορευμένη βάση δεδομένων φυλλαδίων χρησιμοποιώντας πληροφορίες που παρέχονται από αεροπορικές εταιρείες.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι έχει λάβει 4.385 αναφορές απείθαρχων επιβατών μόνο φέτος, συμπεριλαμβανομένων 3.199 αναφορών για επιβάτες που αρνούνται να υπακούσουν στους κανόνες μάσκας προσώπου. Η Delta έχει απαγορεύσει περισσότερους από 1.600 επιβάτες και έχει υποβάλει περισσότερα από 600 ονόματα επιβατών στην Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA, ανέφερε το CBS News.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA λέει ότι η βάση δεδομένων της περιέχει μόνο περιστατικά που αναφέρονται κατά την κρίση του μέλους του πληρώματος. Η κακή συμπεριφορά στα αεροπλάνα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, που συμβαίνει συχνά όταν οι επιβάτες αρνούνται να συμμορφωθούν με τους ομοσπονδιακούς κανόνες σύμφωνα με τους οποίους οι μάσκες πρέπει να φοριούνται στα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα, εκτός εάν κάποιος τρώει, πίνει ή έχει ιατρική εξαίρεση.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA διέταξε την εντολή μάσκας τον Ιούνιο του 2020 και ανακοίνωσε πολιτική μηδενικής ανοχής τον Ιανουάριο του 2021. Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Οργανισμός εφάρμοσε πρόστιμα για απείθαρχη συμπεριφορά. Οι καταγγελίες μειώθηκαν μετά από αυτό, ανέφερε το πρακτορείο. Μέχρι στιγμής φέτος, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA λέει ότι έχει ξεκινήσει 789 έρευνες σε επιβάτες που κατηγορούνται για απείθαρχη συμπεριφορά. Το 2020, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA ξεκίνησε 183 έρευνες, ανέφερε το CBS News. Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA μπορεί να προτείνει πρόστιμα έως και 37.000 $ ανά παράβαση. Ένα περιστατικό μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές παραβιάσεις.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόστιμο που προτάθηκε μέχρι τώρα για απείθαρχη συμπεριφορά ήταν 52.000 δολάρια, για έναν επιβάτη που κατηγορείται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου και επιτέθηκε σωματικά δύο φορές σε αεροσυνοδό. Το CBS News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FΑΑ έχει ήδη ζητήσει πρόστιμα άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων το 2021 για απείθαρχους επιβάτες. Δεν είναι σαφές πόσα από τα πρόστιμα έχουν καταβληθεί

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ