Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Γι’ αυτό εγκατέλειψε τον Φιλιππίδη ο δικηγόρος του


Για πολύ συγκεκριμένο λόγο αποχώρησε ο Θέμης Σοφός από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Γαϊτανάκι φημών ξεκίνησε το τελευταίο 24ωρο γύρω από την αποχώρηση του Θέμη Σοφού από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη στην επικείμενη δίκη που θα γίνει για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Μετά την ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου, αρκετοί υποστήριξαν πως η αποχώρησή του σχετίζεται με τις εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο, όπου ο κ. Σοφός είναι αντιπρόεδρος.

Κάτι τέτοιο όμως δε θα μπορούσε να ισχύει, όπως δε συνέβη ποτέ σε προηγούμενες εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Σοφός είχε έντονες διαφωνίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως προς τον χειρισμό της περίπτωσής του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει κάνει διαρροές προς τα μίντια μέσα από τη φυλακή, πρακτική με την οποία ήταν και παραμένει κάθετα αντίθετος ο κ. Σοφός. Αυτή η τακτική δυσχεραίνει την υπεράσπιση και δημιουργεί προβλήματα στην υπερασπιστική γραμμή που θέλει να ακολουθήσει ο δικηγόρος.

Δεν ήταν βέβαια η μόνη διαφωνία αυτή, καθώς σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του κ. Φιλιππίδη στις φυλακές Τριπόλεως, είχε φανεί μια διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ήταν, όμως ,η πιο έντονη και αυτή που οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας μετά από αρκετά χρόνια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ