Στάσεις σεξ κίνδυνος: Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ;

Το σεξ είναι υπέροχο και κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση σε αυτό. Όμως πολλές φορές μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Αν θεωρείτε πως αυτό είναι υπερβολή, τότε σας καλούμε να το ξανασκεφθείτε. Είναι αλήθεια πως ορισμένοι προσπαθούν πάρα πολύ. Ως αποτέλεσμα, υπερβάλλουν εαυτόν και ενίοτε τραυματίζονται. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν στάσεις στο σεξ που έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνες. Το παράξενο είναι πως κάποιες από αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες για ένα ζευγάρι. Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ και πράξτε ανάλογα!

Γυναίκα από πάνω

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, η γυναίκα από πάνω δεν είναι μια εύκολη στάση. Μάλιστα, πρόκειται για μια σεξουαλική στάση που θέτει το πέος των περισσότερων ανδρών σε κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει επειδή μερικές φορές, δεν υπάρχει αρκετή λίπανση όταν η γυναίκα βρίσκεται στην κορυφή. Κάτι τέτοιο προκαλεί έντονο πόνο στη διείσδυση. Η δύναμη της ώσης μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τραυματισμό. Όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην κορυφή, συνήθως ελέγχει την κίνησή της με ολόκληρο το σωματικό της βάρος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί επίσης να αποβεί επικίνδυνο, στην περίπτωση που δεν γίνεται σωστά.

Ιεραποστολική στάση

Ακόμα και η πιο βαρετή στάση θα μπορούσε να αφήσει έναν άνθρωπο με τον πιο φρικτό τραυματισμό του πέους. Σύμφωνα με ένα άρθρο στο NZ Herald, Βραζιλιάνοι ερευνητές παρατήρησαν πώς το 21% των καταγμάτων του πέους συνέβη με τον άνδρα πάνω από το αγαπημένο του πρόσωπο. Εξαιρετική προσοχή πρέπει να δίνεται λίγο πριν την κορύφωση. Όταν έχετε τον πλήρη έλεγχο της ταχύτητας και της ισχύος κάθε ώσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει έναν άνδρα να χτυπήσει το πυελικό οστό χωρίς να το συνειδητοποιεί καν.

Στάση “στα τέσσερα”

Σύμφωνα με τη φυσιοθεραπεύτρια Kristi Latham, η οποία έχει ιδρύσει το Beyond Therapy and Wellness, η κολπική δακρύρροια μπορεί να συμβεί σε αυτή την στάση. Εάν υπάρχει ισχυρή διείσδυση σε λάθος γωνία, μπορεί να είναι απαραίτητες προσαρμογές της θέσης. Επιπλέον, αυτή η δημοφιλής στάση και οι πολλές άλλες παραλλαγές της μπορούν επίσης να προωθήσουν την διείσδυση κατά λάθος σε άλλες οπές.

Αντίστροφη cowgirl

Κάθεστε από πάνω του και ακουμπάτε πίσω με τα χέρια στο στήθος του αντί να γέρνετε προς τα εμπρός. Αυτή είναι μια στάση που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Μια μελέτη από το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας Πληροφοριών των ΗΠΑ αναφέρει ότι, όπως ο αγκώνας ή το γόνατο, το όρθιο πέος μπορεί να επεκταθεί υπερβολικά εάν ασκείτε υπερβολική ή συχνή προς τα κάτω πίεση στον άξονα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here