Βασίλης Λεβέντης: «Προσευχηθείτε για τον πατέρα μου» – Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του


Βασίλης Λεβέντης: Τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων – Η άνιση μάχη με τον κορονοϊό και το διαβήτη

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στη μάχη που δίνει ο πατέρας του, ζητώντας από όλους μας να κάνουμε μια προσευχή για να γίνει καλά.

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «σκληρή» και «άνιση» τη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον ιό, ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη.

Η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κοροναϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή».

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός το μεσημέρι της Κυριακής (26/9) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού:

Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ