Βασίλης Λεβέντης: Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δίνει τη μάχη της ζωής του με τον κορονοϊό

Βασίλης Λεβέντης: Σοβαρή εξακολουθεί να θεωρείται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή Βασίλη Λεβέντη που παραμένει διασωληνωμένος.

Υπενθυμίζεται πως διακομίστηκε με συμπτώματα κορονοϊού το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε εξαιτίας της επιβαρυμένης κλινικής εικόνας που παρουσίαζε και των υποκείμενων νοσημάτων (σακχαρώδη διαβήτη και υπέρταση).

Και αυτό το εικοσιτετράωρο θεωρείται κρίσιμο για την εξέλιξη της πορείας του 70χρονου πολιτικού, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να κόλλησε κορονοϊό κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, ενώ δεν ήταν εμβολιασμένος, αν και είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ του εμβολιασμού για την Covid.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από δέκα ημέρες, τέθηκε σε καραντίνα και ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση κατ’ οίκον. Εντούτοις λόγω και των υποκείμενων νοσημάτων, υπήρξε επιδείνωση της υγείας του.

Χθες το μεσημέρι, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εκδόθηκε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρονταν τα εξής: “Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη”.

“Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του” ανέφερε εντωμεταξύ ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος. Στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη μιλά για “σκληρή και άνιση μάχη” που δίνει ο πατέρας του με τον ιό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here