Τρεις Γεωργιανοί έκλεψαν 200.000 ευρώ από σπίτι ηλικιωμένης στην Αθήνα – Πώς τους «τσάκωσαν»


Διάρρηξη – μαμούθ σε σπίτι στην Αθήνα, έκαναν τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας τρεις Γεωργιανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν

Πληροφορία για βαλίτσα γεμάτη με μετρητά φαίνεται ότι είχε σπείρα διαρρηκτών που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι παρακολουθούσαν για μέρες το σπίτι.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους εντόπισαν μία βαλίτσα που περιείχε περίπου 200.000 ευρώ σε μετρητά. Αυτό που τους… πρόδωσε ήταν ο θόρυβος που προκάλεσαν κατά την αναζήτηση των μετρητών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι γείτονες αν ειδοποιήσουν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο πριν ακόμα προλάβουν να διαφύγουν

Αρχικά όταν είδαν τους αστυνομικούς κάτω από την πολυκατοικία, προσπάθησαν να εισβάλουν σε διπλανό διαμέρισμα για να διαφύγουν, ωστόσο γρήγορα διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψουν τη βαλίτσα με τα μετρητά και τελικά να συλληφθούν. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα από τη Γεωργία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ