Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε η 29χρονη την οποία εγκατέλειψε οδηγός σε τροχαίο στα Λουτρά Αιδηψού


Η άτυχη 29χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά το τροχαίο, έχασε το απόγευμα της Κυριακής (26/9) τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο θρηνεί η Εύβοια σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή. Ο λόγος για την 29χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού.

Η άτυχη 29χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έχασε το απόγευμα της Κυριακής (26/9) τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγούσε 20χρονος που συγκρούστηκε με τζιπ, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Ιστιαίας στη Λίμνη Ευβοίας, παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή.

Στην Αθήνα είχαν διακομιστεί και τα δύο παιδιά με την κατάσταση του 20χρονου οδηγού της μηχανής να χαρακτηρίζεται λιγότερο σοβαρή σε σχέση με της κοπέλας, η οποία κατέληξε την Κυριακή.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ