Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως – Έφερε βαρύ οπλισμό

Στην σύλληψη του επικίνδυνου ληστή ο οποίος είχε «χτυπήσει» την τράπεζα στην Μητροπόλεως προχώρησε σήμερα Δευτέρα (27/9) η Αστυνομία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ληστής προέβαλε αρχικά αντίσταση στην σύλληψή του, αλλά τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Ο ληστής που είχε χτυπήσει την τράπεζα στην Μητροπόλεως, στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο καιρό, έφερε πάνω του βαρύ οπλισμό. Μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του ένα πυροβόλο όπλο τύπου Καλάσνικοφ.

Οι Αρχές έψαχναν τον αριστερόχειρα με το Καλάσνικοφ

Πρόκειται για το άτομο που στις 18 Αυγούστου 2021 είχε εισβάλει μαζί με συνεργό του σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεταμόρφωση.

Οι αστυνομικοί βλέποντας το οπτικό υλικό από τις κάμερες της τράπεζας στη Μητροπόλεως διαπίστωσαν πάρα πολλές ομοιότητες. Στην επίθεση στη Μεταμόρφωση ο συγκεκριμένος άντρας φορούσε ένα άσπρο μπλουζάκι και χειρουργική μάσκα. Κρατούσε ένα πολυβόλο στα χέρια και απείλησε υπαλλήλους για να πάρει μετρητά. Ο συγκεκριμένος άντρας έχει τατουάζ στο χέρι, όπως και ο ληστής που μπήκε μαζί με το συνεργό του στην τράπεζα της Μητροπόλεως

Ο νούμερο ένα ύποπτος για τις Αρχές είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και την Κρατική Ασφάλεια.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ