Ποιος είναι ο ληστής με το τατουάζ και το Καλάσνικοφ – Τον βρήκαν στην Κατεχάκη με βαρύ οπλισμό


Ο 33χρονος ληστής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ένοπλες ληστείες, συμπλοκή με αστυνομικούς και κατοχή ενός μικρού οπλοστασίου στο Κολωνάκι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ο 33χρονος ληστής με το τατουάζ που αναζητούνταν για την κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας.

Στις έρευνες συμμετείχαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο συγκεκριμένος άντρας θεωρούνταν από τις Αρχές επικίνδυνος. Ο 33χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 43 ετών για ληστείες και άλλα αδικήματα, ενώ ήταν δραπέτης των φυλακών Λάρισας. Συγκεκριμένα είχε πάρει άδεια από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατούνταν και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο 33χρονος δεν έκρυψε το τατουάζ του στη ληστεία της οδού Μητροπόλεως, ενώ δεν έκρυψε ούτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (παρά μόνο με μία χειρουργική μάσκα).

Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ως ύποπτο και για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεταμόρφωση. Τελικά συνελήφθη σήμερα Δευτέρα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, τη λεωφόρο Κατεχάκη.

Από την εξαφάνισή του και μετά μπήκε στο μικροσκόπιο για τουλάχιστον δύο ληστείες τραπεζών: Στις 10 Αυγούστου στην Εθνική Τράπεζα στα Πετράλωνα, όπου δύο ληστές με την απειλή Καλάσνικοφ και περιστρόφου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στις 18 Αυγούστου σε τράπεζα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου ένας ληστής με την απειλή οπλοπολυβόλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ο 33χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ένοπλες ληστείες, συμπλοκή με αστυνομικούς και κατοχή ενός μικρού οπλοστασίου στο Κολωνάκι και τον αναζητούσαν προκειμένου να τον συλλάβουν.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο Κολωνάκι που συνελήφθη είχε υποστηρίξει πως είχε αποθηκεύσει τον οπλισμό για λογαριασμό του 33χρονου στο πλαίσιο της συντροφικής αλληλεγγύης.

Ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον 33χρονο σήμανε στις 3 Αυγούστου 2021 όταν παραβίασε την 4η άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές της Λάρισας.

Οι έρευνες δεν σταματούν για την ΕΛ.ΑΣ., καθώς αναζητείται ο συνεργός του στη ληστεία στην τράπεζα της οδού Μητροπόλεως. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άντρα με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Αποστολή Newsbomb.gr στο Αρκαλοχώρι Κρήτης: Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους μετά τα 5,8 Ρίχτερ

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως – Έφερε βαρύ οπλισμό


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ