«Σφαγή» Τσίπρα – Γεωργιάδη στη Βουλή: «Μου επιτέθηκε τσιρίζοντας» – «Παραμένεις αγράμματος»

Με χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην τοποθέτηση του πρώτου στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή. Η ατάκα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έφερε τη σφοδρή αντίδραση του υπουργού.

«Αναφέρθηκα στον κύριο Τσίπρα μια φορά το πολύ για συγκεκριμένο πράγμα το οποίο δεν το απάντησε. Παραμένει ο ίδιος αγράμματος Τσίπρας από την πρώτη μέρα! Όταν τα μάθει σωστά από την αρχή τα ξαναλέμε» ανάφερε ο κ. Γεωργιάδης για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την τοποθέτησή του για το ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ.

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στους υπουργούς της κυβέρνησης, είπε: «Κώστα, Χρήστο είπε και το αμίμητο ο κ. Τσίπρας ότι δε βλέπουμε ψήφους στη νεολαία! Αυτός που τρώει σε κάθε δημοσκόπηση 15 μονάδες από τον Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσιπρας ανέφερε από βημα της Βουλής ότι άκουσε το όνομά του 40 φορές από τους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «οι περισσότεροι εξ’ αυτών (σ.σ. υπουργοί) ανέβηκαν σε αυτό εδώ το βήμα για να εκτοξεύσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο -χαρακτηριστικότερος ο κύριος Γεωργιάδης τσιρίζοντας- επιθέσεις και ύβρεις εναντίον του ΣυΡιζΑ. Και βεβαίως όλοι μηδενός εξαιρουμένου δεν έδωσαν καμία ουσιαστική απάντηση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here