Σύζυγος Βασίλη Λεβέντη: Εγώ είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο – Είναι μαχητής και αγωνιστής


«Λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση. Γι’ αυτόν τον λόγο και το παρέτεινε», ανέφερε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, για τον λόγο που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Για την κατάσταση της υγείας του προέδρους της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και την σημερινή αποσωλήνωσή του από την ΜΕΘ, μίλησε η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου.

«Εγώ είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο», είπε η κα Μεντεσίδου, ενώ για τον Βασίλη Λεβέντη σημείωσε, «αποσωληνώθηκε επιτέλους, έχει επαφή με το περιβάλλον και ελπίζω για το καλύτερο». «Είδα λίγο φως σήμερα και ελπίζω σε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη ανέφερε ότι «είναι μαχητής και αγωνιστής», ενώ επανέλαβε και τον λόγο για τον οποίο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει εμβολιαστεί. «Λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση. Γι’ αυτόν τον λόγο και το παρέτεινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση του κ. Λεβέντη χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού:

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ