Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φημές περί σχέσης [pic]


  1. Η εφημερίδα OnTime αποκάλυψε μία φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή και τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, σε χαλαρή διάθεση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το τελευταίο διάστημα, οι δυο τους κάνουν παρέα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση περί λύσης του γάμου τους. Μάλιστα, ήδη από τότε, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Δέσποινα Βανδή είναι σε σχέση με γνωστό ηθοποιό, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το όνομά του.

Από τη μεριά της η γνωστή instagrammer «Soula Glamorous» επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας μέσα από τον λογαριασμό της ότι η Δέσποινα Βανδή δεν έχει σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομά του), όπως συζητιόταν, αλλά με έναν πολύ καλό φίλο του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα On Time:

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική ήταν μέσω της συμμετοχής του σε σχολικές παραστάσεις και την τοπική θεατρική ομάδα. Σε ηλικία 25 ετών, ο Βασίλης Μπισμπίκης εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ”, Σε στενό οικογενειακό κύκλο”, “Ευμενίδες” κ.ά, ενώ το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, “Ορέστης”, “Ματωμένος Γάμος” και “Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης”. Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις “Ερωτική Αναρχία”, “Προμηθέας Δεσμώτης” και “Η Τραβιάτα της Λισαβόνας”.

Ο ίδιος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011. Τη σεζόν 2016-2017, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά Η λέξη που δε λες. Παράλληλα, έπαιξε σε πολλές παραστάσεις, ενώ ανέλαβε επίσης τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου Άρης, Δεσποινίς Τζούλια και Θείος Βάνιας. Το 2020, πρωταγωνίστησε στην ταινία Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, ενώ τη σεζόν 2020 – 2021 τον είδαμε στον 2ο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στην νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου, «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ