Ομπάμα: Οι πιο πλούσιοι Αμερικανοί να πληρώσουμε περισσότερους φόρους – Βάζω και τον ευατό μου μέσα


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μίλησε για τη φορολόγηση των πιο εύπορων Αμερικανών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επανέλαβε το αίτημα φορολόγησης των εύπορων Αμερικανών, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το φιλόδοξο πλάνο ανοικοδόμησης των ΗΠΑ, του Τζο Μπάιντεν, ύψους 3,5 τρισ. Δολαρίων.

Ειδικότερα, ο Ομπάμα τόνισε «Νομίζω μπορούν να το αντέξουν. Νομίζω μπορούμε να το αντέξουμε. Βάζω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία», σε μια κίνηση προώθησης της απαιτούμενης συναίνεσης Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών για να περάσει το νομοσχέδιο.

Και πρόσθεσε «Συζητάτε για την ανάγκη να βγούμε μπροστά και να ξοδέψουμε χρήματα ώστε να παρέχουμε βοήθεια στα παιδιά», αναφερόμενος στα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει ο Τζο Μπάιντεν.

«Προσβλέπετε στη βελτίωση των υποδομών μας ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά… συζητάτε για την ανακαίνιση πολλών κτιρίων, δρόμων, γεφυρών, λιμανιών ώστε να είναι οχυρωμένα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Και επίσης να ξεκινήσουμε να επενδύουμε στην ενεργειακή αυτονομία που απαιτείται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής», είπε επίσης ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ