Ελασσόνα: Μωρό δέκα μηνών βρέθηκε μόνο του στη μέση του δρόμου – Το έσωσε οδηγός


Μωρό δέκα μηνών μπουσουλούσε μόνο του στη μέση του δρόμου, στην κεντρική οδό της Οικονόμου, στην Ελασσόνα

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στην κεντρική οδό της Οικονόμου, στην Ελασσόνα, λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας, αφού νεαρή οδηγός που εισέρχοταν προς την πόλη, αντίκρυσε έντρομη στη μέση του δρόμου, ένα μωρό δέκα μηνών μόνο του να μπουσουλάει, ευρισκόμενο στον απόλυτο κίνδυνο στις 12:30 το βράδυ!

Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της οδηγού, ακολουθούσε φορτηγό και με αστραπιαίες κινήσεις η νεαρή συμπολίτισσα κατέβηκε από το όχημα και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το, όπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρισκόταν μέσα στο δρόμο.

Αρχικά η κοπέλα άρχισε να φωνάζει προς την γειτονιά και να ζητάει βοήθεια ενώ στη συνέχεια κάλεσε το “100” και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν και την οδηγό, η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, που σήμερα το πρωί αποτελούσε ως είδηση το πρώτο σχόλιο των Ελασσονιτών, που σπάσανε τα τηλέφωνα και στην εφημερίδα της Elassona-city.gr για αυτό το παράξενο συμβάν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ