Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε το πρόβλημα στα μάτια που αντιμετωπίζει

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη χτες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show”. Εκεί μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πάθηση των ματιών της που ονομάζεται κερατόκωνο. Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο επιδιορθώνεται 100% μονάχα με μεταμόσχευση κερατινοειδούς. Ωστόσο, η Φαίη έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της φορώντας γερούς φακούς επαφής και όχι γυαλιά. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί και λειτουργεί κανονικά. Βλέπει τα πάντα και αποδίδει όπως και πριν στην εργασία της. Φυσικά και χωρίς τους φακούς επαφής μπορεί να δει. Όμως χρειάζεται να έρθει σε κοντινή απόσταση και αυτό ίσως φαντάζει παράξενο.

Το παρελθόν με τον Λιάγκα, η σχέση τους & η επαγγελματική συμβίωση

Στην ίδια εκπομπή η Φαίη αναφέρθηκε εκτενώς και στην σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε, τον γνώρισε σε μία εκπομπή και εκείνος ήταν ο λόγος για τον οποίο μετακόμισε στη Βουλιαγμένη. Η ιστορία τους είναι αρκετά ευχάριστη, καθώς είχαν μια κοινή πορεία για πολλά χρόνια. Έκαναν δύο γιους μαζί και γνώρισαν την επιτυχία μέσα από την πρωινή τους εκπομπή. Με το διαζύγιο όμως χρειάστηκε να υπάρξει μια παύση στην επαγγελματική τους συνύπαρξη. Αυτό όπως λέει η ίδια είναι απολύτως λογικό. Έπειτα από έναν γάμο, δεν μπορεί να λειτουργήσει το ζευγάρι επαγγελματικά σα να μην συμβαίνει τίποτε. Γι’ αυτό και υπήρξε μια αποστασιοποίηση και ένας χωρισμός για λίγο καιρό και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Πάντα όμως τον νοιάζεται τον Γιώργο η Φαίη και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Έχοντας δύο παιδιά μαζί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ο Γρηγόρης απόλαυσε την κουβέντα του με τη Φαίη, η οποία του έδωσε αρκετές αφορμές για αποκαλύψεις. Σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης ενός δεύτερου γάμου, η Φαίη Σκορδά δεν αποκλείει τίποτε. Πάντα θεωρεί τον εαυτό της κοριτσάκι και περιμένει το μεγάλο ειδύλλιο που θα την ξεσηκώσει για τα καλά.

Μέχρι να έρθει αυτό, ωστόσο, είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στους δύο γιους της που υπεραγαπά. Έπειτα, σχολίασε την επανασύνδεση τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν τα παιδιά τους.

Ο μεγάλος της γιος ήταν ενθουσιασμένος, καθώς είχε ζήσει από πρώτο χέρι την επαγγελματική τους συμβίωση. Ο μικρός όμως είχε αρκετές αντιρρήσεις. Το βλέπει πιο ρεαλιστικά και θεωρεί πως το πρώην ανδρόγυνο θα τσακωθεί αργά ή γρήγορα.

Αυτό θα μαθευτεί με τη σειρά του στον κόσμο και θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα τους. Και όλα αυτά θα καταλήξουν με το να τους διώξουν και τους δύο από το κανάλι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ