Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αίτημα για «ξεπάγωμα» της υπόθεσης κατέθεσε η μητέρα του

Μάριος Παπαγεωργίου: «Η υπόθεση έχει λιμνάσει, έχει χαθεί το momentum για την έρευνα» τόνισαν η μητέρα του άτυχου νέου και ο δικηγόρος της οικογένειας

Στην υποβολή αιτήματος για «ξεπάγωμα» της υπόθεσης κατά το σκέλος που αφορά τους συνεργούς της δολοφονίας του Μαριου Παπαγεωργιου υπέβαλε η μητέρα του, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο.

«Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, εξερχόμενη του Αρείου Πάγου.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας. Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» τόνισε ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την στασιμότητα της έρευνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here