Σεισμός Κρήτη: Μαθήματα στο προαύλιο κάνουν οι μαθητές του νηπιαγωγείου Κισάμου – Τι λένε οι γονείς


Τα παιδιά εδώ και 3 μέρες κάνουν μάθημα έξω λόγο των σεισμών που έγιναν στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Απαράδεκτες συνθήκες στο κτήριο του 5ου νηπιαγωγείου Κισάμου στη Μητρόπολη, καταγγέλλουν στο zarpanews.gr οι γονείς των μικρών μαθητών που μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Αρκαλοχώρι, αναγκάζονται να κάνουν το μάθημα εκτός κτηρίου από φόβο νέας σεισμικής δόνησης.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Αυτός είναι ο χώρος που το 5ο Νηπιαγωγείο Κισάμου στεγάζεται εδώ και πολλά χρόνια, παρόλο που το κτήριο είναι παλιό και ακατάλληλο. Τα παιδιά εδώ και 3 μέρες κάνουν μάθημα έξω λόγο των τελευταίων σεισμών που έγιναν στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και της ακαταλληλότητας του χώρου» αναφέρουν οι γονείς, συμπληρώνοντας πως «χρόνια γίνονται συζητήσεις από γονείς και αρμόδιους αλλά λύση δεν έχει βρεθεί, καθώς ο ένας αρμόδιος ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο.

Αυτό που ζητάνε οι γονείς είναι να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι και να βρεθεί μια λύση ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλής. Να βοηθήσουν το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς καθώς οι εκπαιδευτικοί χρόνια τώρα κάνουν μεγάλες προσπάθειες και σπουδαίο έργο με τα παιδιά μας» σημειώνουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ