Κυβερνητικές πηγές για Σταυρούπολη: Δεν ανεχόμαστε τα επεισόδια – Μην κουνάει το δάχτυλο ο Τσίπρας


Οι βίαιες συμπεριφορές όπως αυτές στη Σταυρούπολη δεν θα γίνουν ανεκτές από όπου και αν προέρχονται διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές που απαντούν και στον Αλέξη Τσίπρα

Το μήνυμα ότι βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης «είναι προφανώς καταδικαστέες, από όπου κι αν προέρχονται, και δεν πρόκειται επ’ ουδενί να γίνουν ανεκτές» στέλνουν κυβερνητικές πηγές καθώς η ένταση στην περιοχή αυτή της Θεσσαλονίκης παραμένει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι στο πλαίσιο της ξεκάθαρης αυτής θέσης, ζητήθηκε, με αναφορά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η παρέμβασή του τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

«Τα σχολεία, τα προαύλια και οι χώροι γύρω από αυτά δεν είναι πεδία μάχης. Ανήκουν στους μαθητές, τους γονείς τους και τους κατοίκους των περιοχών που τα φιλοξενούν. Η Ελληνική Αστυνομία είχε λάβει τα αναγκαία μέτρα για να αποτραπεί νέα σύγκρουση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και παρενέβη αποφασιστικά όταν χρειάστηκε, ενώ έχει προβεί σε δεκάδες προσαγωγές» διαμηνύουν οι κυβερνητικές πηγές.

Κατά τις ίδιες πηγές έγινε έλεγχος στο εσωτερικό του ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και όπως διαπιστώθηκε ο χώρος είναι πλέον καθαρός από όπλα και μολότοφ όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στα επεισόδια των τελευταίων δύο ημερών.

Απαντώντας, τέλος, στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης λένε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα πρέπει να θυμάται ότι ο ίδιος κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς και δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ