Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ:  Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σε ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Θα προλάβει να τον φυγαδεύσει στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Ένα ακραίο γεγονός συγκλονίζει το δείπνο των Σεβαστών. Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο στο επεισόδιο της Πέμπτης, 30 Σεπτεμβρίου, στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει.

Ο Δούκας ξανά αντιμέτωπος με τους γιους του στις «Άγριες Μέλισσες» Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό. Θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοί του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Η συνάντηση του Ακύλα Μεγαρίτη με τις Σταμίραινες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Twitter

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με την top σκηνή που ολοκληρώθηκε εχθές. Ο Ακύλας πήγε στο σπίτι των Σταμίραινων κι εκεί τον πέτυχε η Ελένη. Η συζήτηση που είχαν ήταν επική, με το βλέμμα της Ελένης να λέει πολλά περισσότερα από το στόμα της. Ο Ακύλας εξήγησε στην Ελένη και στις αδερφές της που βγήκαν έξω αργότερα πως ήθελε απλά να δει τον χώρο που πέθανε ο αδερφός του, δείχνοντάς τους το καλό του πρόσωπο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν υπέροχος άνθρωπος και ο ίδιος δεν ενέκρινε τις επιλογές του (#what?). Οι Σταμίραινες όμως δεν μασάνε από απειλές. Το twitter το ξέρει καλά αυτό και το έδειξε.

Χαμός στο Twitter με τη συνάντηση Ακύλα-Σταμίραινες

Ο Ακύλας φόρεσε το καλό του πρόσωπο και προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των τριών αδερφών. Όμως όλοι ξέρουν τι εστί αδερφές Σταμίρη. Ξεχνάς άλλωστε πως ξεκίνησαν όλα; Στο ίδιο σημείο και λίγο πιο πίσω ο Σέργιος Σεβαστός έπεσε νεκρός από τα χέρια τους, στην προσπάθειά τους να σωθούν. Η συνάντηση αυτή ξύπνησε μνήμες πρώτου κύκλου στους χρήστες του Twitter και τα σχόλια ήταν επικά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here