Κορονοϊός: Συναγερμός για τα 32 κρούσματα στη δομή φιλοξενίας στις Θερμοπύλες

Αυξημένα είναι τα περιστατικά κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας στις Θερμοπύλες, καθώς έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 32 κρούσματα.

Η αύξηση των κρουσμάτων, είχε ως αποτέλεσμα ήδη από την αρχή της εβδομάδας να υπάρχει μερικός περιορισμός μετακίνησης στους φιλοξενούμενους και πλέον μόνο πέντε άτομα βγαίνουν ημερησίως εκτός Δομής για τις απαραίτητες προμήθειες και μόνο με rapid test.

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται καμία νέα εισαγωγή ατόμων στη Δομή.

Σύμφωνα με το lamiareport τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά, για αυτό και έχει ενημερωθεί όλο το προσωπικό της Περιφέρειας που απασχολείται στη Δομή και είναι πλήρως εμβολιασμένο, καθώς και η Αστυνομία που έχει την ευθύνη τήρησης των μέτρων.

Αν τα ενεργά κρούσματα αυξηθούν και φτάσουν τον αριθμό 40, αυτόματα η Δομή θα κλείσει και δε θα υπάρχει καμία δυνατότητα εξόδου των φιλοξενούμενων για το διάστημα που θα ισχύσει η γενική καραντίνα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ο όποιος περιορισμός των φιλοξενουμένων της Δομής, δεν επηρεάζει τους λουόμενους στα Ιαματικά Λουτρά που μπορούν τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα να επισκέπτονται τις πηγές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here