Δικηγόρος Έφης Κακαράντζουλα: Δεν θα κάνουμε τηλεδίκη, θα μιλάμε μόνο στο δικαστήριο (vid)

Δίκη Βιτριόλι: Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Έφης Κακαράντζουλα κ. Νίκου Καράμπελα μετά την κατάθεση της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σε δηλώσεις προέβη ο κ. Νίκος Καράμπελας ένας εκ των δικηγόρων της κατηγορούμενης για την υπόθεση με βιτριόλι μετά την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, σεβόμενοι απόλυτα το έργο των δικαστών και συμμορφούμενοι στη σχετική απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών περί απαγόρευσης συνθηκών τηλεδικής από τους συναδέλφους, μέχρι το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης δεν προτίθεται να προβεί σε οποιδήποτε σχόλιο, δήλωση πολύ δε περισσότερο μετάδοση πληροφοριών που αφορούν την εκδίκαση της υποθέσεως. Ο φυσικός χώρος εκδίκασης είναι η αίθουσα του δικαστηρίο», τόνισε εξερχόμενος από τα δικαστήρια.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Καράμπελα:

«Ιωάννα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα γιατί έχει γίνει όλο αυτό», είπε η κατηγορούμενη στη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι, μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 37χρονη ζήτησε τον λόγο μόλις το θύμα κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα και δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα. «Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…», ξεκίνησε να λέει η κατηγορούμενη, η οποία μόλις ζήτησε τον λόγο κλήθηκε από το δικαστήριο να ανέβει στο βήμα. Την κατηγορούμενη διέκοψε η οργισμένη φωνή του αδελφού της Ιωάννας που της είπε «μην ξανακοιτάξεις από εδώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here