Μαρία Μπακοδήμου: Πώς αντιμετώπισε τις εξαρτήσεις του Δημήτρη Αργυρόπουλου όταν ήταν παντρεμένοι;


Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις αλλαγές στη ζωή της, τα νέα ξεκινήματα αλλά και όλα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, στις δυσκολίες που πέρασαν αλλά και στο χωρισμό. Ο κριτής του «My Style Rocks» σε συνέντευξή του στο «Ohh la la» είχε μιλήσει πρώτη φορά για την εξάρτησή του από τις ουσίες και για τη στιγμή που αποφάσισε να «ξανά γεννηθεί», να πάει στην Αμερική για απεξάρτηση.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Μαρία Μπακοδήμου πως αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο του εθισμού ούσα παντρεμένη και με δυο παιδιά. Η παρουσιάστρια αποκρίθηκε πως στην αρχή δεν κατάλαβε το μέγεθος του προβλήματος ενώ όταν πήγε για απεξάρτηση είχαν χωρίσει. «Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αλλά όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα», είπε.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τη συγχώρεση και εξήγησε τον τρόπο που λειτουργεί στη ζωή της. «Συγχωρώ, δεν το συζητάω. Κατανοώ τη θέση του άλλου, δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ανθρώπους που αγαπάω και που καταλαβαίνω, τους κατανοώ, τους συμπονώ και συγχωρώ. Όταν συγχωρείς αποδεσμεύεσαι από ένα βάρος που κουβαλάς. Όταν κάποιον μέσα σου δεν τον έχεις συγχωρέσει, είναι ένα βάρος που σε κρατάει εσένα πίσω. Λυτρώνεσαι με τη συγχώρεση», κατέληξε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ