ΗΠΑ: Η τύχη του γύρισε την πλάτη! Κέρδισε σε λοταρία αλλά πνίγηκε πριν εξαργυρώσει τον λαχνό


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 57χρονο στις ΗΠΑ, καθώς λίγες μέρες αφότου κέρδισε σε λοταρία, έχασε τη ζωή του.

Ένας άντρας στο Μίτσιγκαν κέρδισε 45.000 δολάρια στη λοταρία αλλά πνίγηκε με το λαχνό ακόμη στην τσέπη του πριν καταφέρει να το εξαργυρώσει.

Ο Gregory Jarvis βρισκόταν στο Blue Water Inn του Caseville, στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν έπαιξε σε τυχερό παιχνίδι και πέτυχε τζακ ποτ. «Πολύ ωραίος τύπος, ήταν εδώ κάθε μέρα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια Dawn Talaski. «Κάποιος είπε ότι υπήρχε νικητής στο βγήκε τζακ ποτ. Ο Gregory Jarvis απάντησε, “τέλεια”, και κάποιος τον ρώτησε, “Εσύ ήσουν;” και όντως ήταν αυτός. Ήταν κατενθουσιασμένος».

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είπε ότι ο άντρας επέστρεψε μία εβδομάδα αργότερα και κερνούσε ποτά, αλλά ακόμη δεν είχε εξαργυρώσει το τυχερό δελτίο γιατί δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Η Dawn Talaski ανέφερε πως ανησύχησε όταν ο Jarvis δεν εμφανίστηκε ξανά ως συνήθως. «Μερικές φορές είναι βόρεια και εργάζεται, δεν ήταν εδώ όλη την εβδομάδα και σκεφτήκαμε κάτι δεν πάει καλά», είπε, προσθέτοντας ότι το αφεντικό του Jarvis εμφανίστηκε αργότερα στο μπαρ για να ενημερώσει ότι δεν είχε πάει για μέρες στη δουλειά.

Την Παρασκευή, ένας κάτοικος κατά μήκος μιας ιδιωτικής παραλίας, ανέφερε στην αστυνομία ότι ένα πτώμα είχε ξεβραστεί στην ακτή κοντά σε μια βάρκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον Jarvis.

«Πιστεύουμε ότι ενώ προσπαθούσε να δέσει τη βάρκα, γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι του οπότε κάπως έτσι κατέληξε στο νερό», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Kyle Romzek.

Ο λαχνός που κέρδισε παραδόθηκε στους συγγενείς του Jarvis.

Με πληροφορίες από: abc12

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ