Κομάντα και δράκοι 3/10: Δεύτερο επεισόδιο για τη νεανική σειρά μυστηρίου του Mega TV


Η νέα σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι, ήδη από το πρώτο επεισόδιο κέρδισε τις εντυπώσεις. Η πρεμιέρα από τις 22 Σεπτεμβρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι περιμένουν το δεύτερο επεισόδιο.

Το Twitter αποθέωσε την παραγωγή από τον σκηνοθέτη της επικής σειράς «Το Νησί». Σενάριο και σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη με τη νέα σειρά μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους να υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία. Θέλετε να ταξιδέψετε στην Κρήτη, αλλά και σε μία άλλη διάσταση; Υπερφυσικές δυνάμεις, αστρική προβολή και ταξίδια στον χρόνο, μαγεία και ρομαντισμός, χιούμορ και δράση. Όλα μπλεγμένα αρμονικά σε μία ιδιαίτερη παραγωγή.

Τι θα γίνει στο 2ο επεισόδιο;

Ο Γιώργος συνέρχεται στο Άσραμ έπειτα από τη λιποθυμία και συναντιέται με τον Μπάμπα Μπομπ. Εκτός από τον γκουρού γνωρίζει και την Ίριδα. Οι Δράκοι ψάχνουν τον Ντόντο, ο οποίος βρίσκεται στο αρχηγείο μυστικά, θέλοντας να τους ξεφύγει. Απολογούνται ο Σήφης και η Λουλού στον Γιώργο και τα κομάντα ανακαλύπτουν τελικά τον Ντόντο. 

Στο χωριό, πολλά περίεργα γεγονότα φέρνουν αναστάτωση και ο γκουρού εξαφανίζεται χωρίς καμία προειδοποίηση. Τι συνέβη στο Άσραμ; Είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποιος το άκουσμα αυτών των γεγονότων, αν δεν τα ζήσει από μόνος του. Ο Γιώργος έρχεται κοντά στη μητέρα του μέσα από το όνειρό του, ενώ ο Δρακο-Μιχάλης αποφυλακίζεται.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Απόψε στις 22:30 στο Mega TV. Μείνετε συντονισμένοι και δείτε τον Βασίλη Μπισμπίκη, την μαρίνα Καλογήρου, τον μοναδικό Λευτέρη Κοκογιαννάκη, τον Στέλιο Μάινα και τον Γιάννη Ζουγανέλη, μαζί με πολλούς άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς σε μία μοναδική δημιουργία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ