ΗΠΑ: Ηλεκτρολόγος τσακώθηκε με το αφεντικό του και σκότωσε τρεις συναδέλφους του


Η τριπλή δολοφονία με δράστη τον 39χρονο Σον Ράνιον σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία τριών ατόμων από έναν 39χρονο συνάδελφό τους ο οποίος νωρίτερα είχε τσακωθεί με το αφεντικό του.

Η τριπλή δολοφονία με δράστη τον 39χρονο Σον Ράνιον σημειώθηκε στη Φλόριντα την περασμένη Παρασκευή με τα αμερικανικά μέσα να υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος τσακώθηκε με το αφεντικό του για τη θέση εργασίας του.

Σύμφωνα με την New York Post ο 39χρονος και τα θύματά του έμεναν στο ίδιο σπίτι καθώς εργάζονταν για τα εγκαίνια ενός σούπερ μάρκετ στην πόλη Ντάβενπορτ στη Φλόριντα.

Κατά την ίδια πηγή ο 39χρονος αρχικά γρονθοκόπησε το αφεντικό του και στη συνέχεια έτρεξε στο σπίτι όπου έμεναν συνολικά επτά συνάδελφοί του. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο δολοφόνος χρησιμοποίησε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα μαχαίρι για να σκοτώσει τα ανυποψίαστα θύματά του.

O δράστης της τριπλής δολοφονίας στη Φλόριντα των ΗΠΑPolk County Sheriff’s Office

Το ένα από τα θύματά του ο 39χρονος το σκότωσε την ώρα που κοιμόταν, το δεύτερο βρέθηκε νεκρό στο κατώφλι του σπιτιού ενώ το τρίτο θύμα της δολοφονικής επίθεσης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο.

O 39χρονος δολοφόνος συνελήφθη όταν εμφανίστηκε σε ένα σπίτι φορώντας τα ματωμένα ρούχα και υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Οι ένοικοι του σπιτιού τον έπεισαν να πάει σε νοσοκομείο όπου και τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας ο 39χρονος, ο οποίος ομολόγησε, είπε ότι αν δεν τον είχαν συλλάβει θα επέστρεφε στο σπίτι για να σκοτώσει και τους υπόλοιπους ενοίκους του σπιτιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ