Ο σεισμός το απόκαμε: Εκκενώθηκε μέρος του Κέντρου Υγείας Σπηλίου στην Κρήτη

Εκκενώθηκε το βόρειο τμήμα του Κέντρου Υγείας Σπηλίου 

Περισσότερα από 10 χρόνια ζητούσαν παρέμβαση και βοήθεια για το Κέντρο Υγείας Σπηλίου, οι κάτοικοι του δήμου Αγίου Βασιλείου.

Και αυτό γιατί οι ρωγμές από καθίζηση είναι παλιά «ιστορία», την οποία η ΔΥΠΕ Κρήτης γνωρίζει, καθώς σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κλιμάκια της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας έχει διενεργήσει αυτοψίες κατά το παρελθόν, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει οποιαδήποτε παρέμβαση για την αποκατάσταση των κτιριακών ζημιών.

Όπως μεταδίδει το cretalive, Ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι, οφτασε ως το Ρέθυμνο και συντάραξε για ακόμη μια φορά το ήδη εύθραυστο Κέντρο Υγείας στο Σπήλι. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι ρωγμές από μισό εκατοστό άνοιξαν στο 1,5, με αποτέλεσμα, προληπτικά, να εκκενωθεί το βόρειο μέρος του κτιρίου, όπου στεγάζονταν διοικητικές υπηρεσίες, η βραχεία νοσηλεία και το εμβολιαστικό κέντρο.

Για ακόμη μια φορά ο κόσμος της περιοχής απευθύνει έκκληση προς τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, να προχωρήσει σε παρεμβάσεις, καθώς η κατάσταση πια εκτιμάται ως εκτάκτου ανάγκης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here