Σασμός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μίλησε για την απώλεια που δεν αναπληρώνεται ποτέ


Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη από τον Σασμό ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”. Εκεί μίλησε για όλους και για όλα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η αναφορά της στη μητέρα της. Είπε λοιπόν ότι έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών.

Αυτό το δυσάρεστο γεγονός υπήρξε καταλύτης στη ζωή της. Μέχρι τότε ήθελε να γίνει μπαλαρίνα. Ωστόσο σταμάτησε το μπαλέτο μετά από το σοκ που υπέστη με τον θάνατο που συντάραξε την οικογένειά της. Τόνισε πως η εφηβεία είναι η ηλικία στην οποία παίρνει κανείς σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του και ένας θάνατος αλλάζει τα πάντα. Για να αντιμετωπίσει το πένθος και να χειριστεί τη ζωή της από εκεί και πέρα, χρειάστηκε να συμβουλευτεί ψυχολόγο. Συνέχισε με ψυχοθεραπεία, η οποία όπως ομολογεί η ίδια την βοήθησε πάρα πολύ.

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η τηλεοπτική “Αργυρώ” από τον Σασμό

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha TV, “Σασμός”. Η τηλεοπτική “Αργυρώ” ή Argi αποτελεί μέρος του παθιασμένου ειδυλλίου με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Μέχρι τώρα η σειρά έχει αποσπάσει πλήθος εξαιρετικών κριτικών και η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική. Έπειτα από τον θάνατο του Στεφανή, το χωριό στο Ρέθυμνο έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Εκείνο των Σταματάκηδων, που θρηνούν το χαμό του Προέδρου Στεφανή, και εκείνο των Βρουλάκηδων, που αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στο θανατικό. Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να ισορροπήσουν. Προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην επηρεαστούν από τη βεντέτα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Χριστίνα έδωσε τη δική της εκτίμηση για το μέλλον της σειράς. Είπε πως θεωρεί πολύ πιθανόν να θριαμβεύσει η αγάπη και όχι το σκοτάδι. Αντί για το μίσος, το ζευγάρι προωθεί μια νέα αρχή και έναν καινούριο τρόπο να βλέπει κανείς τα παλιά. Το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω, δεν μπορεί να ξεγραφτεί και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Όμως το πώς συμπεριφερόμαστε στο τώρα έχει μεγάλη σημασία. Αποκάλυψε μάλιστα πως υπάρχουν πάρα πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Το επόμενο επεισόδιο για τον Σασμό προβάλλεται απόψε, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, στις 21:00. Ας θυμηθούμε το τρέιλερ λίγες ώρες προτού προβληθεί στην τηλεόραση του Alpha TV.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ