Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια ΝΔ: Είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών


Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

«Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους», τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την συμπλήρωση 47 χρόνων από την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ.

Υπενθυμίζοντας τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή “η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς”, ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει: «σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης».

«Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία» αναφέρει ο πρωθυπουργός και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ