Παγκόσμια Ημέρα κατοικίας: Η Hellas Direct και φέτος στο πλευρό της οργάνωσης Ithaca Laundry


Δωρεά €10 με κάθε νέο συμβόλαιο κατοικίας

 

Στη δράση της οργάνωσης Ithaca Laundry συμμετέχει και φέτος η Hellas Direct, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας, που γιορτάζεται κάθε Οκτώβριο.

Η ασφαλιστική εταιρία ενώνει τις δυνάμεις της με τους ανθρώπους της οργάνωσης, που αγωνίζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Hellas Direct θα δωρίζει στην οργάνωση Ithaca Laundry 10 ευρώ από κάθε νέο συμβόλαιο κατοικίας το διάστημα από 4 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας – έως 31 Δεκεμβρίου του 2021. Με αυτά τα €10 εξυπηρετείται ένας άνθρωπος για 7 κιλά καθαρά ρούχα.

«Η καθαριότητα οδηγεί στην αξιοπρέπεια και αυτή με τη σειρά της σε νέες ευκαιρίες» είναι το μότο της Ithaca Laundry.

Οι άστεγοι στην Ελλάδα

Περίπου 40.000 άνθρωποι στην Ελλάδα θεωρούνται άστεγοι με την ευρεία έννοια του όρου, δηλαδή ζουν στον δρόμο, σε εγκαταλελειμμένα ή ακατάλληλα κτίρια ή απειλούνται με έξωση.

Ενδεικτικά, μόνο στο κέντρο της Αθήνας 1.500 άνθρωποι ζουν στον δρόμο, κυρίως στην Ομόνοια, τη Βικτώρια, το Πανεπιστήμιο, το Μουσείο, το Μεταξουργείο και το Θησείο.

Τι κάνει η Ithaca Laundry

Παρέχοντας στήριξη σε τρεις πυλώνες, παροχή υπηρεσιών υγιεινής, εργασιακή επανένταξη και ευαισθητοποίηση, η Ithaca Laundry λειτουργεί, μεταξύ άλλων το πρώτο κινητό πλυντήριο ρούχων στην Ευρώπη για αστέγους.

Από την έναρξη της λειτουργίας της έχει περισσότερους από 6.000 άμεσα ωφελούμενους με σχεδόν 24.000 επισκέψεις και έπλυνε 119.740 τόνους ρούχα. Την περσινή χρονιά – και στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού- δέχθηκε 3.783 επισκέψεις σε 7 βασικά σημεία λειτουργίας, με «απολογισμό» 19.415 κιλά καθαρά ρούχα.

Τι κάνει η Hellas Direct

Η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική εταιρία νέας γενιάς, συνεχίζει για 2ο χρόνο τη δράση ενίσχυσης της Ithaca Laundry. Με κάθε συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 δωρίζει €10 στην οργάνωση.

Εξασφαλίζει έτσι επτά κιλά καθαρά ρούχα για έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη και συμβάλλει στην προσπάθεια για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους.

Λίγα λόγια για την Hellas Direct

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική, που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Παρέχει ασφάλεια κατοικίας, αυτοκινήτου και μηχανής και εξυπηρετεί πάνω από 250.000 πελάτες στην Ελλάδα. Έχει την υποστήριξη κορυφαίων επενδυτών, με τελευταία την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), και φέτος διακρίθηκε για δεύτερη φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης από τους Financial Times.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ