Θρίλερ με το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη: Τα σενάρια και η μαρτυρία φίλης του ποδοσφαιριστή


Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη στο αυτοκίνητό του – Βρέθηκε δεμένος με tire-up – Η μαρτυρία φίλης του ποδοσφαιριστή

Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Ιατροδικαστής βρίσκονται στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης το πρωί της Δευτέρας (05/10). Σύμφωνα με τις Αρχές, το αυτοκίνητο του 30χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε δεμένος στο λαιμό του με tire-up, με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, πάνω στο καπό του οχήματος, οι κοντινοί του άνθρωποι που βρίσκονται στον τόπο του θανάτου, έχουν αφήσει λουλούδια.

Η αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε, μεταξύ άλλων, από τον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τη Βέροια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

nikos_tsoumanis2.jpg

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ