Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη – Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης αναλύουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σε συναγερμό εξακολουθούν να βρίσκονται οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο γύρω από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο newsbomb.gr, ανέφεραν πως από την ανάλυση που έχει γίνει και τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί το πιθανότερο σενάριο είναι η αυτοκτονία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, όπως σημειώνουν, τους οδηγεί και ο τρόπος που ήταν περασμένα τα tire wrap (έφεραν το κούμπωμα στο πλάι) αλλά και η θέση που ήταν τραβηγμένο το κάθισμα του αυτοκινήτου καθώς δεν θα μπορούσε κάποιος να βρεθεί πίσω από τον ποδοσφαιριστή και να τον πνίξει.

Όσον αφορά στον λόγο για τον οποίο ο νεαρός επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία στάθηκαν οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε μιλήσει και σε κοντινούς του ανθρώπους.

Όπως σημειώνουν ειδικότερα καλά ενημερωμένες πηγές στο newsbomb.gr, «ο νεαρός πιεζόταν για κάτι χρήματα είχε δώσει σε κοντινό του άνθρωπο και έπρεπε να τα πάρει πίσω. Ίσως η πίεση αυτή ήταν που τελικά τον οδήγησε σε αυτή την πράξη».

Παράλληλα, άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον μίλησαν στο ThessToday.gr, αναφέροντας πως ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Το αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, πάνω στο καπό του οχήματος, οι κοντινοί του άνθρωποι που βρίσκονται στον τόπο του θανάτου, έχουν αφήσει λουλούδια.

Το αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ