Δολοφονία Μόνικας Γκιους: «Δεν την σκότωσα εγώ» υποστήριξε στην απολογία του ο Ρουμάνος


Αρνείται ότι δολοφόνησε τη Μόνικα Γκιους ο 39χρονος Ρουμάνος 

Απολογήθηκε σήμερα ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση της 42χρονης, πρώην συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η όποια είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο και βρέθηκε «τσιμενταρισμένη» στην αυλή του σπιτιού της, στην Άνω πόλη Κύαρισσιας την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος Petre Georgescu αναφέρθηκε σε άτομα με τα οποία είχε συναναστροφή το θύμα μετά τον Ιανουάριο του 2021, ενώ σημείωσε πως η 42χρονη κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλης και συνευρισκόταν ερωτικά και με άλλους ομοεθνείς της.

Ο κατηγορούμενος θεωρεί τους μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του αναξιόπιστους και ότι διακατέχονται από μένος για αυτόν, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός της πρώτης γυναίκας του που απεβίωσε από ιατρικό σφάλμα.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι είχε τσακωμούς με το θύμα αλλά υποστήριξε πως δεν την σκότωσε. Ο συνήγορος του κ. Βασίλης Νουλέζας σημείωσε ότι εσφαλμένα οι έρευνες για την υπόθεση αυτήν στρέφονται μόνον κατά του εντολέως του καθώς δεν συνδέεται με το έγκλημα πλην του γεγονότος ότι η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού του στο οποίο υπήρξε διάρρηξη.

Επιπλέον, ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως όλα τα σε βάρος του στοιχεία τα έχει διαρρεύσει ο πρώην σύζυγος του θύματος που την κακοποιούσε.

Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως πολλές φορές η θανούσα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε κατάσταση οξείας μέθης και ότι ορισμένες φορές βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος από περαστικούς. Όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του το θύμα είχε εκδορές και οιδήματα που δεν προκάλεσε εκείνος και ότι λαθεμένα παρουσιάσθηκε σαν βίαιος δολοφόνος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ