Κρήτη: Kατήγγειλαν για ξυλοδαρμό τους συντρόφους τους


Δυο πανομοιότυπα περιστατικά ξυλοδαρμού σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στο Ηράκλειο από άνδρες που φέρονται να ξυλοκόπησαν τις συντρόφους τους

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η πρώτη περίπτωση αφορά σύμφωνα, ένα πρώην ζευγάρι Ελλήνων που είχαν μεταβεί σε ξενοδοχείο στο Γάζι την Κυριακή.

Εκεί ο 49χρονος άνδρας όπως κατήγγειλε μία μετά η 42πρώην σύντροφος του 49χρονου, τη χτύπησε με το χέρι και την απείλησε.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την αστυνομία.

Κι άλλο περιστατικό με ζευγάρι Βέλγων

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφορούσε σε περιστατικό που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Βέλγων που βρίσκεται στο νησί για διακοπές.

Όπως κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης η 21χρονη σύντροφος, ο 24χρονος σύντροφος της τη χτύπησε με τα χέρια.

Κα σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός άνδρας συνελήφθη.

Την πλησίασε παρά τη δικαστική απόφαση και τον κατήγγειλε

Τα… «θερμά» επεισόδια όμως μεταξύ συντρόφων δεν σταματούν εδώ καθώς, άλλο ένα ζευγάρι χρειάστηκε τη συνδρομή της αστυνομίας αφού μια 51χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην 53χρονο σύντροφο τη ότι την πλησίασε στα 100 μέτρα παρά τη δικαστική απόφαση που ανέφερε ότι αυτό απαγορευόταν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ