ΜέΡΑ 25 για τη διαγραφή Μπογδάνου: «Πολύ λίγο, πολύ αργά, πολύ υποκριτικά»


Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Την εκτίμηση ότι «η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτό που λέμε «πολύ λίγο, πολύ αργά» και κυρίως «πολύ υποκριτικά», κάνει το ΜέΡΑ 25 σχολιάζοντας την διαγραφή του βουλευτή. Προσθέτει ότι «ο Κ. Μπογδάνος δεν άλλαξε ούτε απόψεις, ούτε ύφος και γλώσσα εκφοράς τους από όταν η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να τον εντάξει στους διεκδικητές ψήφου της».

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ 25, «η συγκεκριμένη δεξαμενή ψήφων στην οποία στόχευε το κυβερνών πλέον κόμμα, δεξαμενή στην οποία κολυμπάνε ακόμα ανενόχλητοι όχι απλά βουλευτές αλλά και Υπουργοί, ήταν, είναι και παραμένει εμφυλιοπολεμική, μισάνθρωπη και ακροδεξιά, όσο κι αν για πρόσκαιρους επικοινωνιακούς λόγους, αποφασίζεται ότι θα τηρούνται κάποια προσχήματα».

Υπό αυτό το πρίσμα, καταλήγει το ΜέΡΑ 25 στην ανακοίνωσή του «έχει πολύ δρόμο η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι την κάθαρση από ακροδεξιά βαρίδια. Προς το παρόν, βαρύνεται για το ότι έβαλε στη Βουλή αυτά τα βαρίδια, όπου παραμένουν ακόμα και κατόπιν της υποκριτικής διαγραφής τους από το κομματικό μαντρί».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ