Σασμός 6/10: Τι να περιμένουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς


Ο Σασμός έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο έως και σήμερα.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την ιστορία αγάπης που έχει δημιουργηθεί, με φόντο την Κρήτη και τα πανέμορφα χωριά του Ρεθύμνου. Ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι δύο νέα παιδιά, τα οποία ερωτεύονται και προσπαθούν να δώσουν τέρμα σε μια πολύχρονη βεντέτα που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θα τα καταφέρουν ή το σκοτάδι θα πλημμυρίσει τα πάντα;

Σασμός 6/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Νικηφόρος αναμετράται με τον Άγη με αφορμή το video της Τζένης. Του ζητά να το διαγράψει και να σταματήσει να την ενοχλεί. Όμως εκείνος δεν πείθεται και αντίθετα επιτίθεται στον Νικηφόρο. Τον χτυπά άσχημα και τον εγκαταλείπει μόνο του. Μετά τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, ο Μαθιός όπως πάντα βρίσκεται δίπλα στη Βασιλική. Έτσι η Βασιλική και ο Μαθιός έρχονται πολύ κοντά. Η Καλλιόπη όμως αρχίζει και ενοχλείται πάρα πολύ από αυτή την σχέση. Δεν της αρέσει που ο γιος της περνάει τόσες ώρες σε καθημερινή βάση στο σπίτι της Βασιλικής, ούτε που έχει αναλάβει τόσες ευθύνες μετά τον χαμό του Στεφανή.

Αν και ο Αστέρης με την Αργυρώ περνούν όμορφα και νιώθουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, στο υποσυνείδητο της Αργυρώς εμφανίζεται ο πατέρας της. Τα τραύματα από το παρελθόν δε λένε να κοπάσουν. Επειδή δεν θέλει να την καταβροχθίσουν τα βιώματα που έκανε τόσον καιρό να απωθήσει, η Αργυρώ αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο. Η μοίρα το φέρνει έτσι ώστε η ψυχολόγος αυτή να είναι η μητέρα της Στέλλας από το Ρέθυμνο. Τι θα αποκαλυφθεί σε αυτή την συνάντηση; Τέλος, η Θοδώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί πιστεύει πως ο Πετρής πραγματικά την αγαπάει και θέλει να είναι και πάλι μαζί. Η αλήθεια όμως διαφέρει και πρόκειται να την στεναχωρήσει πολύ.

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο για την δραματική σειρά Σασμός, η οποία προβάλλεται στο Alpha TV καθημερινά στις 21:00. Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ