«Μπλόκο» στις τηλεφωνικές επικοινωνίες Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή βάζει η Σοφία Νικολάου


Η εισήγηση για την απαγόρευση έρχεται μετά από συνεχή βίντεο και παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη με κηρύγματα μίσους μέσα από τη φυλακή.

Η γγ Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έστειλε εισήγηση για μέτρα στις φυλακές Δομοκού έτσι ώστε να μην επιτρέπεται οποιαδήποτε επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη, που θα μπορούσε να έχει σχέση με ομιλίες και τοποθετήσεις μίσους.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο των Φυλακών αποφάσισε τον έλεγχο του κρατουμένου κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία, που θα είναι δυνατή μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype) δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους, με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση για αυτή την απαγόρευση έρχεται μετά από συνεχή βίντεο και παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη με κηρύγματα μίσους μέσα από τις φυλακές.

Ο άλλοτε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Δομοκού για να τηλεφωνεί σε οικείο του πρόσωπο, το οποίο ηχογραφεί τις ομιλίες του. Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης τηλεφωνεί σε ομοϊδεάτες του και μιλά σε συγκεντρώσεις ακροδεξιών σαν να είναι εκεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ